ANKARA / SİNCAN - Sincan Anadolu İmam Hatip Lisesi

Nis

Rehavete kapılan ve sınav kaygısı olan 12.sınıf öğrencilerimize yönelik rehberlik servisi ve sınıf öğretmenlerinin işbirliği ibir çalışma gerçekleştirildi.

Güzel bir sohbet ortamında gerçekleştirilen bu çalışmada; rekabet ortamında rehavete kapılmama, aşırı sınav kaygısından kurtulma yolları gibi birçok probleme çözüm önerileri sunuldu.

Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür eder, öğrencilerimize başarılar dileriz.

Nis

Mrt

Okulumuzda Masallarla Evrensel Değerler eTwinning projesine başlıyoruz.Bu projeyle öğrencilerimize masal dilinin ifade gücü yanında müziğin evrenselliği ve drama tekniğini de kullanarak evrensel değerlerin aktarımı yapılacaktır.Projemizi tanıtım ve yaygınlaştırma çalışmaları kapsamında okul panomuzu öğrencilerimizle birlikte hazırladık.

Şbt

Hedef2024 Değerlendirme toplantısı Mamak Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin ev sahipliğinde yapıldı.

Şbt

Okulumuz Kimya öğretmeni Cenap Murat Ak ve Fizik öğretmeni Ferhat Taşdemir önderliğinde 11.sınıf öğrencilerimiz motivasyon pikniği yaptılar. Zorlu YKS sürecinde bütün öğrencilerimize kolaylıklar dileriz.

Şbt

Okulumuz öğrencilerinin ara tatili daha verimli geçirmeleri için planladığımız kampımızı Bakacak Ulusal Gençlik Eğitim Kamp alanında gerçekleştirdik.

Okul müdürümüz Süleyman Kondu, okul müdür yardımcılarımız Yakup Oktan ve Gökhan Göçer, tarih öğretmenimiz Erhan Kara, matematik öğretmenimiz Mahmut Duran eşliğinde 11 ve 12.sınıf erken öğrencilerimizle iki günlük çalışma kampımız oldukça verimli geçti.

Emekeleri için değerli hocalarımıza ve katılımlarından dolayı sevgili öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2.Dönem Deneme takvimimiz. Deneme gerçek sınavın provasıdır.

Bütün öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ock

Okulumuzda yapılan birçok e twinnig projesiden biri de "Resimlerle Hikayelerim" projesi. 5E sınıfından 5 öğrenci Türkçe öğretmenleriyle bu projede eğlenerek yeni şeyler öğrenmenin heyecanını yaşayacaklar.

Ock

Ara

Celaleddin Hızır Taşçı okullar arası düzenlenen Bilek Güreşi turnuvasında 65 kiloda sol kolda Ankara 1.si olarak il musabakalarina katılmaya hak kazanmıştır.

Ara