ANKARA / SİNCAN - Sincan Anadolu İmam Hatip Lisesi

Hedef 2024 Nedir?

Üniversiteye Doğru Hedef YKS 2024 Projesi, öğrencilerin akademik başarılarını artırmaya ve yüksek öğretim kurumları sınavına hazırlık sürecini desteklemeye yönelik bir çalışmadır. Proje ile Anadolu İmam-Hatip Liselerinde yürütülen akademik çalışmalar, yüksek öğretime hazırlık faaliyetleri ve kariyer planlama süreçleri hakkında istişare ve değerlendirmeler yapmak; saha ziyaretleri gerçekleştirerek kurumsal rehberlik faaliyetleri yürütmek; bilgi, tecrübe ve iyi örnekler paylaşımında bulunmak; okullarla birlikte gelişim planları hazırlamak, uygulamasını sağlamak ve takibini yapmak; öğrencilerin akademik başarılarını artırmak; yüksek öğretim hazırlık süreçlerine katkı sunmak; bu süreci etkili ve verimli bir hale getirmek amaçlanmaktadır. Okulumuzda bu proje uygulanmaktadır.

Yayın: 10.11.2021 - Güncelleme: 05.10.2023 09:56 - Görüntülenme: 864

Etiketler :